• 036 844 73 85

Remote IT Support

IT-technici op afstand

Wat is remote support?

IT-ondersteuning op afstand is een dienst die u naar behoefte kunt opschalen. Hiermee komt u snel in contact met een volledig gekwalificeerde team van IT-experts. De dienst biedt uw bedrijf of organisatie een aantal belangrijke voordelen, waaronder minder downtime, een hogere productiviteit en beter gemotiveerd personeel. Ook zullen u en uw team meer durven vertrouwen op uw IT-netwerk.

Hoe eenvoudig is het in te stellen?

Om u op weg te helpen met Remote IT Support, vragen we u TeamViewer te downloaden via onze website. Eenmaal gedownload, zal deze software een veilige verbinding maken met een of meerdere apparaten in uw IT-netwerk, waardoor we een oplossing kunnen vinden voor de meeste soorten IT-problemen.

IT hulp nodig?

Problemen opgelost met IT-ondersteuning op afstand

Beveiligingspatches bijwerken

Softwarebedrijven geven regelmatig beveiligingspatches uit. Deze zijn van cruciaal belang om uw netwerk te beschermen tegen de nieuwste cyberdreigingen en zorgen ervoor dat uw bedrijf aan alle vereisten voldoet. Met een proactieve partner voor IT-ondersteuning op afstand aan uw zijde worden de nieuwste beveiligingspatches automatisch geïmplementeerd en bijgewerkt op al uw systemen en software, zodat u en uw teams zich kunnen richten op andere bedrijfsgerelateerde zaken.

Samenwerken zonder problemen

Ieder modern bedrijf maakt op een gegeven moment gebruik van samenwerkingstools. Gebruikers van dergelijke tools weten echter dat er wel eens problemen ontstaan hiermee. Met een deskundige partner voor IT-ondersteuning op afstand aan uw zijde zullen de meeste samenwerkingsgerelateerde problemen snel opgelost worden. Hierdoor ervaart u minder vervelende downtime, kunt u uw vergadering snel weer hervatten en bovendien treffen wij maatregelen die voorkomen dat het probleem zich in de toekomst nogmaals voordoet.

Beheer essentiële software

Het configureren van software is nooit eenvoudig, zeker niet als u thuiswerkt zonder uw collega's, of wanneer u onderweg bent en uw IT-afdeling niet kan bijspringen. Als u hulp of begeleiding nodig heeft bij de implementatie van uw software, kan een ervaren IT-expert binnen enkele minuten (afhankelijk van uw serviceniveau) een beveiligde verbinding met uw apparaat tot stand brengen en ervoor zorgen dat uw software goed wordt geïmplementeerd en werkt.

Contact

U houdt de controle

Wanneer u JamCrackers kiest als uw partner voor IT-ondersteuning op afstand, behoudt u de volledige controle over de toegang tot uw apparaten. Dit betekent dat wij alleen toegang tot uw netwerk hebben als u of een aangewezen beheerder ons daarvoor toestemming heeft gegeven.

IT-ondersteuning op afstand

Voordelen voor de moderne wereld

Bedrijfscontinuïteit tijdens een pandemie

Met JamCrackers als uw partner voor IT-ondersteuning op afstand kunt u erop vertrouwen dat uw thuiswerkers altijd hun werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren, zelfs wanneer er een wereldwijde pandemie uitbreekt. En uw personeel heeft de gemoedsrust dat er altijd een ervaren IT-expert op afstand klaar zit om te helpen en een oplossing te bieden als er toch iets misgaat.

Geen dure interne IT-ondersteuning meer nodig

Een interne IT-afdeling is vaak een aanzienlijke kostenpost. Denk maar eens aan de kantoorruimte, de salarissen en de overige personeelskosten. Maar nu de meeste IT-problemen op afstand kunnen worden opgelost, kiezen veel bedrijfseigenaren voor schaalbare en voordelige IT-ondersteuning op afstand van JamCrackers.

Verbeterde cybersecurity voor uw hele organisatie

Met een abonnement voor IT-ondersteuning op afstand kan de beveiliging van uw IT-netwerk voortdurend worden bewaakt. Dit houdt in dat uw IT-systeem waarvoor ondersteuning op afstand wordt geboden, beveiligingslekken in realtime ontdekt en onderschept. Hierdoor zijn er na de aanval geen dure maatregelen nodig die de werkzaamheden onderbreken.

Meer weten?

Meer weten?

Als u meer wilt weten over de voordelen van het gebruik van JamCrackers als uw externe IT-ondersteuningspartner, neemt u contact op om rechtstreeks met een van onze deskundige IT-technici te spreken, die graag uw opties doorneemt.

Contact

Free IT Audit IT security audit voor uw bedrijf?

Spreek nu met een IT-expert
Free Business IT Audit
Voor Apotheek de Brug heeft JamCrackers een planningstool ontwikkeld voor planbare medicatie en hulpmiddelen. Via dit systeem krijgen patiënten een melding wanneer hun medicatie volgens planning gereed staat. Dit alles resulteert in een grote patiënt tevredenheid. JamCrackers onderscheidt zich door de creatieve oplossingen en de no-nonsense cultuur. De korte lijnen en het persoonlijk contact met de juiste mensen binnen het bedrijf ervaar ik als zeer prettig.
Rob Linde, Directeur / Apotheker, Apotheek de Brug, Almere
PreventCare levert diensten in de gezondheidszorg waarbij we 24/7 bereikbaarheid zijn voor onze klanten en patiënten. In 2012 zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner op het gebied van ICT en hebben toen voor JamCrackers gekozen. Na 4 jaar kunnen we concluderen dat wij toen de juiste keuze hebben gemaakt. Naast het prima onderhoud en de support op onze werkstations en servers hebben ze ons ook goed geholpen met de migratie van e-mail naar 'de Cloud'. Door hun goede bereikbaarheid worden automatiseringsproblemen snel en adequaat opgelost.
Ronald van Buuren, Directeur, Preventcare B.V. Almere
“De samenwerking met de medewerkers van JamCrackers ervaren wij als heel prettig. Hun dienstverlening is prima en adequaat, eventuele problemen worden snel en vakkundig verholpen door de gedetacheerde medewerkers van JamCrackers." "Julius Clinical Research organiseert momenteel een grootschalig landelijk vaccinatie onderzoek. JamCrackers levert hieraan de uiterst belangrijke ICT-ondersteuning.”
Peter Schoevers, CEO, Julius Clinical B.V. Zeist
“Eind 2007 was er binnen ons bedrijf sterk de behoefte aan verdere automatisering. Met name de financiële en administratieve kant van ons bedrijf moest een efficiencyslag maken. JamCrackers heeft met een simpel stappenplan hier een strategie voor uitgewerkt en waargemaakt wat ze ons in hun plan beloofden. In enkele maanden tijd is er een compleet nieuw CRM pakket ontwikkeld waarbij wij perfect onze orderintake, invoicing, het relatie-onderhoud en de managementsrapportages krijgen voorgeschoteld.” “De basis vormde het CoreInvoice pakket aangevuld met maatwerk, geheel naar onze eisen. Verbluffend was de soepele implementatie. Meestal de bottleneck bij dit soort projecten. Binnen enkele weken was het geheel operationeel. Sinds januari 2008 draaien wij nu naar volle tevredenheid op de software van JamCrackers.”
Bart Verkruisen, Directeur, Amsterdam Fashion Group B.V. Amsterdam
"Over the years, Catalyze has always build on the IT expertise and IT support of JamCrackers. We have evolved over the years from a small company to a more mature organization of 120+ people. JamCrackers during our exciting journey has been able to provide tailored solutions, meeting the requirements of our growing organization. They think along with your needs, necessary IT backbone, security issues and practical IT solutions to create the best working environment for our employees. We are happy with the continued professional support so far, and find it important that we can rely on a true partner instead of just another IT contractor."
Catalyze B.V. Theodoor Rutgers | Managing Director