• 036 844 73 85

PC, Laptop en Mac reparatie

Professionele reparatie van uw computer

Professionele reparatie van uw apparaat

Zit er een barst in het scherm, blijven de toetsen hangen, heeft het apparaat een probleem met opladen, werkt het langzaam of zijn er gegevens verloren? Maak dan een afspraak met onze reparatiedienst voor pc, laptop of Mac. Zo voorkomt u kostbare downtime, werk dat u opnieuw moet doen, verloren bestanden of de kosten van een heel nieuw apparaat.

Belangrijk: Reparaties worden uitsluitend op afspraak uitgevoerd. Maak daarom een afspraak via de onderstaande knop.

Boek uw reparatie

Snel een oplossing

Ons reparatieteam beschikt over alle nodige vaardigheden en middelen om snel een diagnose te stellen en een oplossing te bieden, wat het probleem ook is. Het maakt daarbij niet uit of u uw apparaat privé of voor werk gebruikt.

Ieder merk en model

Wij kunnen alles repareren. Onze reparatiespecialisten zijn opgeleid en hebben de juiste ervaring om de meeste problemen op te lossen, of het nu gaat om apparaten van Dell, Apple, Lenovo, Acer of Microsoft. De reparatie van ieder merk en model wordt uitgevoerd in onze werkplaats en we bieden maar liefst drie maanden garantie op alle reparaties.

Boek uw reparatie

Veel voorkomende problemen die wij oplossen

Virussen verwijderen

Al uw apparaten lopen het risico geïnfecteerd te raken met virussen, vooral als u geen adequate antivirussoftware heeft geïnstalleerd of als u de beveiligingsprotocollen voor online werken niet kent. Als u de pech heeft dat uw apparaat geïnfecteerd raakt, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij het virus verwijderen en daarnaast geven wij professioneel advies over hoe u in de toekomst veiligheidsrisico's kunt vermijden.

Problemen met opladen

Als uw apparaat is aangesloten op het stopcontact, maar niet volledig oplaadt, de accu niet opgeladen blijft of het apparaat überhaupt niet oplaadt, kunt het apparaat bij ons brengen. Wij voeren dan een aantal tests uit om het probleem te achterhalen. Dit is een van de meest voorkomende problemen, dat meestal wordt veroorzaakt door een aansluitprobleem, een defect in de voedingsadapter, een storing in een driver of een probleem met de accu zelf.

Oververhitting

Als u merkt dat de ventilator in uw apparaat veel langer of luider draait dan eerst, of wanneer het apparaat ineens uitvalt en langere tijd niet meer wil opstarten, dan is er waarschijnlijk sprake van oververhitting. Een IT-expert moet dan altijd het apparaat nakijken. Oververhitting is een veelvoorkomend probleem en kan verschillende oorzaken hebben. De ventilator kan vastzitten of kapot zijn, de accu kan onvoldoende opgeladen zijn of er draaien te veel applicaties tegelijkertijd op het apparaat.

Meer weten?

Gegevensverlies

Als u plotseling gegevens bent kwijtgeraakt of als u na verloop van tijd merkt dat uw gegevens niet worden opgeslagen, kunt u uw apparaat het beste door een professional laten nakijken. Gegevensverlies kan veel verschillende oorzaken hebben. Sommige zijn ernstiger dan andere, zoals malware, virussen, schommelingen in de spanning van de stroomvoorziening en incompatibele, mogelijk schadelijke software.

Boek uw reparatie

Meer weten?

Neem vandaag contact op met onze professionele, vriendelijke en deskundige team als u meer wilt weten over onze computer reparatieservice of om een afspraak te maken.

Contact
Voor Apotheek de Brug heeft JamCrackers een planningstool ontwikkeld voor planbare medicatie en hulpmiddelen. Via dit systeem krijgen patiënten een melding wanneer hun medicatie volgens planning gereed staat. Dit alles resulteert in een grote patiënt tevredenheid. JamCrackers onderscheidt zich door de creatieve oplossingen en de no-nonsense cultuur. De korte lijnen en het persoonlijk contact met de juiste mensen binnen het bedrijf ervaar ik als zeer prettig.
Rob Linde, Directeur / Apotheker, Apotheek de Brug, Almere
PreventCare levert diensten in de gezondheidszorg waarbij we 24/7 bereikbaarheid zijn voor onze klanten en patiënten. In 2012 zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner op het gebied van ICT en hebben toen voor JamCrackers gekozen. Na 4 jaar kunnen we concluderen dat wij toen de juiste keuze hebben gemaakt. Naast het prima onderhoud en de support op onze werkstations en servers hebben ze ons ook goed geholpen met de migratie van e-mail naar 'de Cloud'. Door hun goede bereikbaarheid worden automatiseringsproblemen snel en adequaat opgelost.
Ronald van Buuren, Directeur, Preventcare B.V. Almere
“De samenwerking met de medewerkers van JamCrackers ervaren wij als heel prettig. Hun dienstverlening is prima en adequaat, eventuele problemen worden snel en vakkundig verholpen door de gedetacheerde medewerkers van JamCrackers." "Julius Clinical Research organiseert momenteel een grootschalig landelijk vaccinatie onderzoek. JamCrackers levert hieraan de uiterst belangrijke ICT-ondersteuning.”
Peter Schoevers, CEO, Julius Clinical B.V. Zeist
“Eind 2007 was er binnen ons bedrijf sterk de behoefte aan verdere automatisering. Met name de financiële en administratieve kant van ons bedrijf moest een efficiencyslag maken. JamCrackers heeft met een simpel stappenplan hier een strategie voor uitgewerkt en waargemaakt wat ze ons in hun plan beloofden. In enkele maanden tijd is er een compleet nieuw CRM pakket ontwikkeld waarbij wij perfect onze orderintake, invoicing, het relatie-onderhoud en de managementsrapportages krijgen voorgeschoteld.” “De basis vormde het CoreInvoice pakket aangevuld met maatwerk, geheel naar onze eisen. Verbluffend was de soepele implementatie. Meestal de bottleneck bij dit soort projecten. Binnen enkele weken was het geheel operationeel. Sinds januari 2008 draaien wij nu naar volle tevredenheid op de software van JamCrackers.”
Bart Verkruisen, Directeur, Amsterdam Fashion Group B.V. Amsterdam
"Over the years, Catalyze has always build on the IT expertise and IT support of JamCrackers. We have evolved over the years from a small company to a more mature organization of 120+ people. JamCrackers during our exciting journey has been able to provide tailored solutions, meeting the requirements of our growing organization. They think along with your needs, necessary IT backbone, security issues and practical IT solutions to create the best working environment for our employees. We are happy with the continued professional support so far, and find it important that we can rely on a true partner instead of just another IT contractor."
Catalyze B.V. Theodoor Rutgers | Managing Director