• 036 844 73 85

Managed IT Diensten

Specialisten in IT ondersteuing

IT-ondersteuning voor een werkplek in ontwikkeling

De IT waarmee u werkt verandert voortdurend. Maar elke hi-tech oplossing gaat gepaard met pijn en moeite om grip te krijgen op nieuwe software of hardware. Hoe zorgt u ervoor dat de oplossing correct en veilig wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd, dat die goed wordt beheerd en dat u ook nog tijd overhoudt voor uw bedrijfsvoering

Contact

Een moderne oplossing

Beheerde IT-ondersteuning van JamCrackers vormt een voordelige en moderne manier om controle te krijgen over uw IT-infrastructuur. Hiermee profiteert u van alle voordelen van uw apparatuur en zorgt een toegewijd team van professionele IT-experts op de achtergrond ervoor dat alles naadloos verloopt.

Voor uw gemoedsrust

Wij regelen alles voor uw software en hardware, van de installatie tot het beheer. Ook garanderen wij dat uw IT-beveiliging proactief al uw apparaten beschermt tegen virussen en malware, of u nu op kantoor bent of niet. Verder zorgen wij ervoor dat er altijd een actuele back-up is van uw gegevens door gebruik te maken van moderne mogelijkheden voor cloudopslag

Contact

Waarom kiezen voor JamCrackers?

Uw bedrijf op de eerste plaats

Onze beheerde IT-diensten zijn speciaal ontwikkeld voor de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar gedeeltelijke of volledige ondersteuning, wij leveren de juiste IT voor uw taken, zoals cyberbeveiliging van wereldklasse zoals moderne antivirus systemen , geavanceerde firewalls en netwerkapparatuur , zakelijke clouddiensten, zoals Microsoft 365, Azure Virtual Desktop en Microsoft Intune

Meer dan 20 jaar ervaring

Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar, dus wij hebben veel ervaring in het aanbieden van beheerde IT-ondersteuning aan een groot scala aan bedrijven en organisaties uit uiteenlopende sectoren, zoals de gezondheidszorg, de automotive sector, de bouw, de horeca, de detailhandel, het onderwijs, de financiële sector etc.

Wij spreken niet in vaktaal

Soms is het gebruik van vaktaal op zijn plaats. Maar de meeste bedrijfseigenaren willen bij de integratie van een IT-systeem of -dienst in hun netwerk simpelweg weten hoe zij die optimaal kunnen benutten en welke voordelen die opleveren  voor het bedrijf. Bij JamCrackers houden we het daarom eenvoudig en bewaren we de IT-taal voor de IT-afdeling.

Contact

Meer informatie

Wilt u weten hoe bedrijven zoals het uwe profiteren van beheerde IT-ondersteuning van JamCrackers? Neem vandaag nog contact met ons op en spreek meteen met een gekwalificeerde IT-expert die u graag adviseert.

Meer info?

Gratis IT security audit voor uw bedrijf?

Neem nu contact met ons op
Free Business IT Audit
Voor Apotheek de Brug heeft JamCrackers een planningstool ontwikkeld voor planbare medicatie en hulpmiddelen. Via dit systeem krijgen patiënten een melding wanneer hun medicatie volgens planning gereed staat. Dit alles resulteert in een grote patiënt tevredenheid. JamCrackers onderscheidt zich door de creatieve oplossingen en de no-nonsense cultuur. De korte lijnen en het persoonlijk contact met de juiste mensen binnen het bedrijf ervaar ik als zeer prettig.
Rob Linde, Directeur / Apotheker, Apotheek de Brug, Almere
PreventCare levert diensten in de gezondheidszorg waarbij we 24/7 bereikbaarheid zijn voor onze klanten en patiënten. In 2012 zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner op het gebied van ICT en hebben toen voor JamCrackers gekozen. Na 4 jaar kunnen we concluderen dat wij toen de juiste keuze hebben gemaakt. Naast het prima onderhoud en de support op onze werkstations en servers hebben ze ons ook goed geholpen met de migratie van e-mail naar 'de Cloud'. Door hun goede bereikbaarheid worden automatiseringsproblemen snel en adequaat opgelost.
Ronald van Buuren, Directeur, Preventcare B.V. Almere
“De samenwerking met de medewerkers van JamCrackers ervaren wij als heel prettig. Hun dienstverlening is prima en adequaat, eventuele problemen worden snel en vakkundig verholpen door de gedetacheerde medewerkers van JamCrackers." "Julius Clinical Research organiseert momenteel een grootschalig landelijk vaccinatie onderzoek. JamCrackers levert hieraan de uiterst belangrijke ICT-ondersteuning.”
Peter Schoevers, CEO, Julius Clinical B.V. Zeist
“Eind 2007 was er binnen ons bedrijf sterk de behoefte aan verdere automatisering. Met name de financiële en administratieve kant van ons bedrijf moest een efficiencyslag maken. JamCrackers heeft met een simpel stappenplan hier een strategie voor uitgewerkt en waargemaakt wat ze ons in hun plan beloofden. In enkele maanden tijd is er een compleet nieuw CRM pakket ontwikkeld waarbij wij perfect onze orderintake, invoicing, het relatie-onderhoud en de managementsrapportages krijgen voorgeschoteld.” “De basis vormde het CoreInvoice pakket aangevuld met maatwerk, geheel naar onze eisen. Verbluffend was de soepele implementatie. Meestal de bottleneck bij dit soort projecten. Binnen enkele weken was het geheel operationeel. Sinds januari 2008 draaien wij nu naar volle tevredenheid op de software van JamCrackers.”
Bart Verkruisen, Directeur, Amsterdam Fashion Group B.V. Amsterdam
"Over the years, Catalyze has always build on the IT expertise and IT support of JamCrackers. We have evolved over the years from a small company to a more mature organization of 120+ people. JamCrackers during our exciting journey has been able to provide tailored solutions, meeting the requirements of our growing organization. They think along with your needs, necessary IT backbone, security issues and practical IT solutions to create the best working environment for our employees. We are happy with the continued professional support so far, and find it important that we can rely on a true partner instead of just another IT contractor."
Catalyze B.V. Theodoor Rutgers | Managing Director