• 036 844 73 85

FAQs

Your Questions Answered

Wat is the cloud?

De cloud omgeving is schaalbaar aan uw behoeften. Heeft u (tijdelijk) minder medewerkers, dan schaalt u af, heeft u meer medewerkers, dan kunt u opschalen met een druk op de knop ; u betaald alleen voor wat u gebruikt

Heb ik geen servers meer nodig als ik in de cloud werk?

Afhankelijk van de door uw gekozen oplossing en vereisten, heeft u zodra u in de cloud bent, geen fysieke servers en systemen meer nodig die energie verbruiken en kostbare kantoorruimte innemen. U maakt eenvoudig verbinding met de cloud, waarna alles wat u nodig heeft en gebruikt gegevens, documenten, agenda's en e-mail vanaf elke locatie in een paar klikken toegankelijk is.

Wordt mijn computer / laptop irrelevant door het werken in de cloud?

Nee, dat niet. U heeft nog altijd een apparaat nodig om toegang te krijgen tot de cloud, maar er zullen geen belangrijke zaken op dat apparaat worden opgeslagen. Dus als u het apparaat verliest, als het wordt gestolen of zelfs als defect raakt, maakt het niks uit. U neemt simpelweg een ander apparaat, logt weer in op de cloud en alles is daar nog precies zoals het was.

Wat is managed IT support?

Beheerde IT-ondersteuning is een voordelige en moderne manier om controle te krijgen over uw IT-infrastructuur. Hiermee profiteert u van alle voordelen van uw apparatuur en zorgt een toegewijd team van professionele IT-experts op de achtergrond ervoor dat alles naadloos verloopt.