• 036 844 73 85

Cybersecurity

Maatwerkoplossingen op het gebied van cybersecurity

Cybercriminaliteit is een reële dreiging

Uw IT-infrastructuur wordt voortdurend bedreigd. Ongeacht de omvang van uw bedrijf of uw werkwijze, cybercriminelen zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te infiltreren in uw netwerk, gegevens te stelen, bestanden te beschadigen of uw bedrijf stil te leggen totdat u een som geld betaalt.

Get Protected

U kunt terugvechten

Cybercriminaliteit kan alleen worden bestreden met een strategisch plan waarbij er proactieve, meerlaagse cyberbeveiligingssoftware wordt geïntegreerd en gewaarborgd wordt dat u en uw medewerkers zich volledig bewust zijn van de aanwezige dreigingen en weten welke maatregelen er getroffen moeten worden om deze te vermijden.

Cybersecurity-oplossing op maat

Bij JamCrackers bieden we volledig beheerde maatwerkoplossingen op het gebied van cybersecurity. Deze beveiligen werkstations , (mobiele) apparatuur, bedrijfskritieke gegevens en servers binnen uw IT-infrastructuur op proactieve en krachtige wijze en pakken infecties aan via de nieuwste technieken die op menselijk gedrag zijn gebaseerd.

Meer weten?

Cyber Security

Solutions for your workplace

ESET Antivirus

Met JamCrackers krijgt uw bedrijf toegang tot de antivirusoplossingen van wereldklasse die ESET biedt. Hiermee bent u beschermd tegen malware, ransomware en een reeks gevaarlijke dreigingen in de wereld voor uw IT-infrastructuur, uw bedrijf en uw reputatie

Malwarebytes

Als officiële partner van Malwarebytes voorzien wij uw bedrijf van 's werelds beste IT-beveiliging voor werkstations en (mobiele) apparatuur. Wij garanderen dat de prijzen en licenties altijd passen bij uw budget, ongeacht de omvang van uw bedrijf en personeelsbestand.

Microsoft 365

Als Microsoft 365 wordt geïntegreerd als onderdeel van uw abonnement op beheerde IT-ondersteuning door JamCrackers, profiteert uw bedrijf van een groot scala aan ingebouwde voordelen op het gebied van IT-beveiliging. De nieuwste generatie antivirussoftware, biometrisch inloggen en het voorkomen van tracking horen hier allemaal bij.

Find out more

Gratis IT security audit voor uw bedrijf?

Contact opnemen met onze experts
Free Business IT Audit
Voor Apotheek de Brug heeft JamCrackers een planningstool ontwikkeld voor planbare medicatie en hulpmiddelen. Via dit systeem krijgen patiënten een melding wanneer hun medicatie volgens planning gereed staat. Dit alles resulteert in een grote patiënt tevredenheid. JamCrackers onderscheidt zich door de creatieve oplossingen en de no-nonsense cultuur. De korte lijnen en het persoonlijk contact met de juiste mensen binnen het bedrijf ervaar ik als zeer prettig.
Rob Linde, Directeur / Apotheker, Apotheek de Brug, Almere
PreventCare levert diensten in de gezondheidszorg waarbij we 24/7 bereikbaarheid zijn voor onze klanten en patiënten. In 2012 zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner op het gebied van ICT en hebben toen voor JamCrackers gekozen. Na 4 jaar kunnen we concluderen dat wij toen de juiste keuze hebben gemaakt. Naast het prima onderhoud en de support op onze werkstations en servers hebben ze ons ook goed geholpen met de migratie van e-mail naar 'de Cloud'. Door hun goede bereikbaarheid worden automatiseringsproblemen snel en adequaat opgelost.
Ronald van Buuren, Directeur, Preventcare B.V. Almere
“De samenwerking met de medewerkers van JamCrackers ervaren wij als heel prettig. Hun dienstverlening is prima en adequaat, eventuele problemen worden snel en vakkundig verholpen door de gedetacheerde medewerkers van JamCrackers." "Julius Clinical Research organiseert momenteel een grootschalig landelijk vaccinatie onderzoek. JamCrackers levert hieraan de uiterst belangrijke ICT-ondersteuning.”
Peter Schoevers, CEO, Julius Clinical B.V. Zeist
“Eind 2007 was er binnen ons bedrijf sterk de behoefte aan verdere automatisering. Met name de financiële en administratieve kant van ons bedrijf moest een efficiencyslag maken. JamCrackers heeft met een simpel stappenplan hier een strategie voor uitgewerkt en waargemaakt wat ze ons in hun plan beloofden. In enkele maanden tijd is er een compleet nieuw CRM pakket ontwikkeld waarbij wij perfect onze orderintake, invoicing, het relatie-onderhoud en de managementsrapportages krijgen voorgeschoteld.” “De basis vormde het CoreInvoice pakket aangevuld met maatwerk, geheel naar onze eisen. Verbluffend was de soepele implementatie. Meestal de bottleneck bij dit soort projecten. Binnen enkele weken was het geheel operationeel. Sinds januari 2008 draaien wij nu naar volle tevredenheid op de software van JamCrackers.”
Bart Verkruisen, Directeur, Amsterdam Fashion Group B.V. Amsterdam
"Over the years, Catalyze has always build on the IT expertise and IT support of JamCrackers. We have evolved over the years from a small company to a more mature organization of 120+ people. JamCrackers during our exciting journey has been able to provide tailored solutions, meeting the requirements of our growing organization. They think along with your needs, necessary IT backbone, security issues and practical IT solutions to create the best working environment for our employees. We are happy with the continued professional support so far, and find it important that we can rely on a true partner instead of just another IT contractor."
Catalyze B.V. Theodoor Rutgers | Managing Director